Pukla bruka na Olimpicu: Cengiz Under se osramotio za sva vremena!

Kakav promašaj...

Pukla bruka na Olimpicu: Cengiz Under se osramotio za sva vremena!

Mladi turski krilni fudbaler Cengiz Under večeras se obrukao za sve vremena. 

U susretu Rome i Real Madrida u Ligi prvaka turski reprezentativac je imao stopostotnu priliku, ali je nije uspio iskoristiti pred sami kraj prvog poluvremena.

Njemu je lopta stigla 'na tacnu' i sve što je trebalo je da pogodi gol sa nekih četiri ili pet metara, ali on je šutirao visoko preko gola.

Je li ovo najveći promašaj koji ste vidjeli u Ligi prvaka?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pa zaboravljate da je Dzeko promasio gol sa 2 metra, to je bilo na prvenstvenoj utakmici Serije A, to je bila startna godina Dzeke za Romu, isto tako tada je Pjanic igrao za Romu. To znaci da Cengiz Under moze da se tjesi obzirom sa se je Dzeki ranije desilo, prije 3 godine.
9 16
amkobr
shik-under-klajvert romina djeca protiv realovih deda ne mogu ništa
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi