Monchi pokazao koliko mu znači Džeko: Čekat ćemo večeras do posljednjeg momenta!
Džeko se povrijedio na posljednjem treningu pred meč protiv Real Madrida i upitno je hoće li moći zaigrati.

Sportski direktor Rome

Monchi pokazao koliko mu znači Džeko: Čekat ćemo večeras do posljednjeg momenta!

Sportski direktor Rome Monchi danas je bio okupiran novinarskim pitanjima o sudbini trenera Eusebija Di Francesca, kao i o povredi Edina Džeke.

Nakon posljednjeg ligaškog poraza od Udinesea sudbina Di Francesca na klupi Rome je vrlo neizvjesna, a italijanski mediji prenose da je dobio ultimatum nakon jučerašnjeg razgovora sa čelnicima kluba.

Navodno se od njega očekuje da izvuče pozitivne rezultate u narene dvije utakmice, a one su vrlo teške - protiv Real Madrida i Intera. Monchi je kratko prokomentarisao da još uvijek vjeruje u Di Francesca.

"Vjerujem u našeg trenera, u dobrim smo rukama", rekao je Monchi pa su ga novinari upitali da li će Džeko igrati večeras protiv Reala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo čekati do kraja, do posljednjeg momenta. Ali, mirni smo jer imamo Patricka Schicka kao zamjenu".

Podsjetimo, Dijamant se povrdio na posljednjem treningu pred Real i vjerovatno neće biti u stanju igrati večeras, ali ipak su nas Monchijeve riječi malo ohrabrile pa se sada nadamo suprotnom raspletu situacije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi