Pukla bruka: Partizanu isključeno grijanje

Zbog velikih dugovanja

Pukla bruka: Partizanu isključeno grijanje

A. Beganović

Dva dana uoči duela 3. kola Evropa lige sa Athleticom slavnom srbijanskom klubu Partizanu je isključeno grijanje.

Prema pisanju srbijanskih medija vojska Srbije, na čiju je toplanu povezan stadion Partizana, odlučila je da prekine isporuku grijanja zbog duga od 9.000.000 dinara.

Ukoliko rukovodstvo kluba ne pronađe novce, fudbaleri Partizana i Athletica bi se mogli presvlačiti u hladnim svlačionicama.

Vojska Srbije, prema pisanju tamošnjih medija, ne želi biti prevarena, kao u nekoliko navrata ranije, a predsjednik FK Partizan Zoran Popović odgovornost za neizmirenje obaveza prema Vojsci Srbije prebacio je na Sportsko društvo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Nemam uvid u trenutna dugovanja prema Vojsci Srbije, jer je to u domenu Sportskog društva. Znam da je prošle godine bilo određenih problema zbog grijanja, ali tada je uplaćen dio novca. O ovome sada stvarno ništa ne znam, ali savladat ćemo špansku ekipu i bez grijanja", izjavio je Popović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.