Pukla ljubav Manchester Uniteda i Raiole?

Ne žele da se miješa

Pukla ljubav Manchester Uniteda i Raiole?

E. Čaušević

Francuski fudbaler Paul Pogba u posljednje vrijeme ne nalazi se baš u dobrim odnosima s Joseom Mourinhom.

Nakon loše igre protiv Tottenhama na udaru se najviše našao Pogba koji je propustio naredni meč zbog navodne gripe. Francuz je meč Lige prvaka protiv Seville počeo sa klupe za rezerve, ali je silom prilika u igru ušao već u prvom poluvremenu.

Engleski mediji već danima špekulišu da je došlo do svađe Pogbe i Mourinha, a u sve se uključio i njegov agent Mino Raiola. Očito je Raiola odlučio zaštititi klijenta koji mu je donio najviše novca, a to se ne sviđa čelnicima Crvenih đavola.

S Old Trafforda su poručili Raioli da se prestane petljati u odnose u klubu, te da nema prava bilo šta prigovarati Mourinhu. Raiola je zvao portugalskog stručnjaka da se "raspita" zašto Pogba ne igra, a Mourinho je sve to prijavio čelnicima kluba i zamolio ih da se to više ne dešava.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi