Mourinho: Igranje protiv Chelseaja mi znači sve manje i manje

Trener Manchester Uniteda pred veliki derbi

Mourinho: Igranje protiv Chelseaja mi znači sve manje i manje

Veliki derbi 28. kola Premiershipa odigrat će sutra na Old Traffordu Manchester United i Chelsea, a tim povodom je na konferenciji za novinare govorio trener Crvenih đavola Jose Mourinho. 

Naravno, Jose je uvijek u centru pažnje kada vodi neku drugu ekipu protiv Chelseaja obzirom da je bio u dva navrata na klupi londosnkih Plavaca, ali očito da njihova ljubav više nije kao što je nekada bila.

Naime, Jose je rekao da mu svake godine igranje protiv Chelseaja znači sve manje i manje.

"Igranje protiv Chelseaja mi svake godine znači sve manje i manje. Naravno, već je nekoliko godina prošlo otkad sam otišao iz kluba, a naredne sezone će biti pune tri godine, pa potom i četiri. Korak po korak, mislim da taj osjećaj da sam bio trener Chelseaja njima nestaje, tako da je ovo samo još jedna u nizu utakmica između dva velika kluba", rekao je Mourinho koji nije htio da komentariše njegov odnos sa Antonijem Conteom koji ga je nedavno nazvao 'malim čovjekom' i 'prevarom'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne želim o tome govoriti, ne želim uopšte", kratak je bio Jose. Podsjetimo da susret između ove dvije ekipe počinje u nejdelju od 15.05 sati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi