Pulis demantovao glasine: Ne želimo Ivanovića

Oglasio se trener WBA

Pulis demantovao glasine: Ne želimo Ivanovića

Osim Asmira Begovića, na izlaznim vratima Chelseaja je također i srbijanski defanzivac Branislav Ivanović. 

Ivanović nije u planovima trenera Chelseaja i očekuje se da će do kraja januara napustiti Stamford Bridge, a jedan od klubova s kojim se u posljednje vrijeme povezivao je West Bromwich Albion kojeg vodi Tony Pulis. 

"Dovodimo li Ivanovića? Ne, definitivno. On je kvalitetan igrač, ali nikada nije bio na našem radaru", izjavio je Pulis, čiju izjavu prenose engleski mediji. 

Ivanović se također povezuje sa Zenitom i Evertonom, a ukoliko uistinu promijeni sredinu, to će mu biti šesti transfer u karijeri. Prije nego što je došao u Chelsea nastupao je za Lokomotiv, OFK Beograd, FK Srem, Remont Čačak. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Chelsea je za deset godina provedenih u klubu odigrao 76 utakmica. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi