17

Komentari (17)

Koba84
****m te smrdijo. Da vidimo sta ce Vico i Co uraditi ako bude kakvih ispada od navijaca republike smrdije
FighterIXI
Zgembic
Mamicu vam genocidnu
Malmi_Suomi
Eto kažu da je bio " marš na Drinu " a vjeruj mi ako izgube bit će parola " nož žica Srebrenica " i onda će doći @Svojprisebi turski kmet da mi piše o Allahu??
TOBEJARABI i...
Pusti budalu vidiš da su ga svi sa ovog portala provalili.
@Nogometas mu je ocitao BUKVICU
Zgembic
@Malmi_Suomi jest buraz mars. Na drinu ciganija pusta. Neka mu je ocito al djaba pseto voli da laje i sta ces…
Malmi_Suomi
Znaš šta @Zgembic pošto vidimo sa kakvom budalom imamo posla i kada već budalu BEZOBRAZNU redakcija neće da banuje, onda ne treba sa izgubljenim turskim kmetom ništa ozbiljno i neka psuje , šajpi ga. A samo ga treba provocirati da pukne od muke.
Šta mu je kulturno , fino ( valjda i njega izpizdio) @Nogometas napisao auuuuuuu, ja momku kapu skidam jer je i nacitan i kulturno sa svim činjenicama mu ga šuknu do BALČAKA hihihi.
Meni je važno , ja to znam, moji mnogobrojni prijatelji znaju da NE GENERALIZUJEM ni jedan narod a pišat ovu budalu tuzlaka iz USA @Svojprisebi .
A tebi veliki selam i pozdrav brate od " mješanca " mene hahahahahaha. Jbga ja sam Bosanac i Hercegovac babe Bošnjaka majke Katolkinje.
JAVNO PIŠEM I NE STIDIM SE.
Zgembic
@Malmi_Suomi buraz ti si meni kralj a ovog smrada samo provocirat da pukne od muke
Malmi_Suomi
@Zgembic i ti si moj kralj i brat na ovom portalu i ne dam te nikome.
A ovog smrada samo kulturno fino lijepo provocirati ****o genoccidno jer čim on baljezga o TOBEJARABI Allah-u i Oriću kao ratnom zločincu..... DOBRICA ĆOSIĆ YEBO GA ON!!!
Svojprisebi
jesam vam trn u oku prdezi smrdljivi hahaha i jos kazu ja lajem pa vidi kerova sto psuju ja ne lajem samo vidim da vama dzigere jedem kerovi hahahah. A to sto me nema po par dana pa ja imam zivot mamlazu ne sedim ovde i mrznju prosipam keru baliyski za razliku od vas. radi takih smradova jedva cekam kad ce i oficijalno da se proglazi srpska Bosna mesto te RS pola Bosne nemate teroristi i samo lajete ovde kerovi pogani
Svojprisebi
terorist Zgembo zdapi zvani hakkinen i mala kita saoumi zvani popisana pljuc uranija dzaba ste ginuli za Alju
Zgembic
@Svojprisebi samo polako turski genetski otpadu jos malo pa ode Mile a za smradom i genocidna tvorevina. Biti ce te kmetovi ko u ona stara dobra vremena bjedo bjedna. Bice opet 500 godina pornjaka debilu genocidni. Tupane Nemoj da si umisljas da si inteligentan ti si jedan obicaju seljober nepismeni i ti nisi trn u oku nego hemoroid u supku hihihihi
Nego cujem da ti cerka krenula za cvaju da daje ko i zena ti.
bhpremijerliga123
Vi cete u ložu sa Vic om, znamo da vam je sacuvao mjesto
Mowzilla
Banja Luku iiii lesinare sveeee, ljutu krajinuuuu nabijem na kituuuu. Na tribini steeee satro ubiceee, a na uliciiii banjalucke curiceeee!
user1629380121
Jeli pjeva mars na drinu mamu him jb
Sport111
pustali su mars na drinu volio bi da sarajevo uvali pet komada borcu samo zbog te pjesme
Siki_sa
Zašto niste u prvih 11 borca uvrstili Vicu i Bandića,
Adnan tz
Oni su u zamjemi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.