Puno bolji igrači od Fellainija ne zaigraju ni za jedan veliki klub, a Belgijanac će igrati za dva!

Tako je kada imate sreće

Puno bolji igrači od Fellainija ne zaigraju ni za jedan veliki klub, a Belgijanac će igrati za dva!

Belgijski fudbaler Marouane Fellaini napušta Manchester United tokom januartskog prelaznog roka, prenosi Daily Mirror.

Fellaini se dugo vremena povezivao sa prelaskom u tursku ligu, a navodno su zainteresovani bili Galatasaray i Fenerbahče. Ipak, Daiy Mirror prenosi kako se u trku uključio i PSG koji smatra da bi Fellaini dobro došao njihovoj veznoj liniji.

Ovaj visoki centralni vezni fudbaler ne igra mnogo na Old Traffordu ove sezone, što zbog povreda, što zbog jake konkurencije, ali bez obzira na to očito ga očekuje transfer u jednako dobar klub.

Ukoliko Belgijanac pređe u Pariz neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka jer je odigrao dvije utakmice u grupnoj fazi za Manchester United. Ipak, sigurno da bi dobro došao Parižanima u prvenstvu u Kupu Francuske jer će ekipa Unaija Emeryja odigrati veliki broj utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fellaini je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 12 mečeva te je postigao četiri gola u dresu Crvenih đavola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi