Pušac i Hamzić pojačali Podgrmeč

Bivši igrači Rudara

Pušac i Hamzić pojačali Podgrmeč

Federalni prvoligaš Podgremeč u narednoj polusezoni će biti jači za Sašu Pušca i Edvina Hamzića.

Pušac je nakon epizode u Kozarskoj Dubici odlučio prihvatiti poziv Nedžada Žerića da pomogne Podgrmeču u borbi za opstanak, a pored njega saradnju sa ovim klubom je dogovorio i Edvin Hamzić kojeg su 'otpisali' u Rudaru.

NK Podgrmeč je jesenji dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH okončao na 13. poziciji sa pet pobjeda, dva remija i osam poraza, a to je u prvenstvenoj pauzi rezultiralo i promjenom na trenerskoj poziciji.

Umjesto Alena Mešanovića za novog šefa stručnog štaba imenovan je Nedžad Žerić kojem je to ujedno prvi trenerski angažman. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi