Pušara: Po pobjedu u Foču

Kapiten Slavije za SportSport.ba

Pušara: Po pobjedu u Foču

D. Rakanović

Slavija iz Istočnog Sarajeva je u petak na domaćem terenu protiv Sloge odigrala nerješeno (1:1). 

Sigurno da u taboru Slavije nisu željeli ovaj rezultat protiv ekipe iz Doboja, ali nemaju previše vremena za kajanje jer već sutra igraju slijedeću utakmicu.

"U utakmici protiv Sloge na početku meča nismo iskoristili svoje šanse da dobro otvorimo utakmicu, a poslije nismo znali da probijemo bedem Sloge. Izvukli smo pouke iz utakmice i okrećemo se narednom protivniku", rekao je za SportSport.ba kapiten ekipe iz Istočnog Sarajeva Nemanja Pušara.

Slavija sutra igra u Foči protiv Sutjeske u okviru šesnaestine finala Kupa Repubilike Srpske.

"Daćemo sve od sebe da prođemo u narednu rundu takmičenja. Imamo visoke ambicije u Kupu i svi igrači su 100 posto koncentrisani na utakmicu. Sutjeska ima mladu i talentovanu ekipu. Počeli su da dižu formu iz utakmice u utakmicu i neće nam biti lako. Oni traže trijumf, a i mi bi u naredno kolo Kupa. Siguran sam da će navijači uživati i imati šta da vide", naveo je Pušara i dodao da u Foču ide kombinovani sastav.  

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kapiten Slavije zbog kartona neće igrati u šestom kolu Prve lige Republike Srpske protiv Rudara u Prijedoru. 

"Sigurno da ekipa ne ide u Prijedor sa bijelom zastavom, momci idu da se nadigravaju sa trenutni liderom na tabeli. Imam apsolutno povjerenje u saigrače i osvajanje bodova za mene ne bi bilo iznenađenje, jer kako kako prvenstvo bude odmicali mi ćemo biti sve bolji", rekao je Pušara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi