Puyol: Neymar u Realu? Ne vidim problem u tome

Španac o eventualnom transferu

Puyol: Neymar u Realu? Ne vidim problem u tome

Legendarni fudbaler Barcelone Carles Puyol prokomentarisao je mogućnost da Neymar dođe u Real Madrid.

Iako od Neymarovog transfera iz Barcelone i PSG nije prošlo ni godinu dana, brojni svjetski mediji posljednjih mjeseci sve više špekulišu da Brazilac nije sretan u Francuskoj i da bi mogao promijeniti sredinu.

Kao naredna destinacija najviše se pominje Real Madrid, a šta o tome misli Carles Puyol, koji je svojevremeno ostavio veliki trag u Barceloni, zanimalo je brazilske medije.

"Mislim da bi se Neymar mogao pridružiti Realu, da. Ne vidim nikakav problem u tome, on je profesionalac i to nije toliko 'nategnuto'", izjavio je Puyol za Estadao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Puyol je dodao također da nije siguran da će Parižani baš lako pustiti Neymara.

"Mislim da će to biti jako teško. Oni su platili mnogo novaca kako bi doveli Neymara u svoje redove i ne vjerujem da će ga tako lako pustiti da ode", istakao je Puyol koji se oprostio od fudbala 2014. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi