Puyol o igraču koji bi mogao odlučiti derbi: Da, on definitivno može napraviti razliku ...
Puyol smatra da bi Fati mogao odlučiti meč, ako dobije priliku da zaigra

Bivši igrač katalonskog tima vjeruje u mladog igrača

Puyol o igraču koji bi mogao odlučiti derbi: Da, on definitivno može napraviti razliku ...

S. Pašalić

Legendarni igrač Barcelone, Carles Puyol, govorio je uoči El Clasica koji se večeras igra na Camp Nou.

Barcelona i Real Madrid su trenutno izjednačeni na vrhu tabele sa po 35 bodova i odmjeriti će snage u nadi da stignu do pobjede i izdvoje se na vrhu La Lige.

Ovo su utakmice u kojima jedan detalj može odlučiti pobjednika, a Puyol smatra da bi mladi Ansu Fati mogao biti taj koji će donijeti prednost Barceloni ukoliko dobije priliku.

"Definitivno bi mogao napraviti razliku, svaki put kada je bio pozvan, pokazao je nivo", rekao je Puyol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Naravno da je El Clasico uvijek jedinstvena i posebna utakmicu, ali ako bude imao priliku da igra uvjeren sam da će napraviti vrlo dobar posao.", dodao je bivši igrač Barcelone.

Mladi Fati je ove sezone iskočio u prvi plan kada mu se ukazala prilika da zaigra za prvi tim i ukupno je upisao 12 nastupa, te postigao tri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi