Puzigaća napustio Voždovac, traži novi klub
FOTO: EPA

Nije se naigrao u Srbiji

Puzigaća napustio Voždovac, traži novi klub

Iskusni bh. defanzivac Bojan Puzigaća raskinuo je ugovor sa srbijanskim prvoligašem Voždovcem. 

Puzigaća (31),  koji je svojevremeno sa Borcem i Sarajevom osvojio titulu šampiona BiH, dva kola prije kraja polusezone u Srbiji odlučio je napustiti Voždovac i kao slobodan igrač će u januaru potražiti novu sredinu.

"Imao sam ugovor do kraja godine, a obzirom da su ostala još dva kola u kojima ne bi igrao, direktor kluba mi je izašao u susret i vratio sam se kući. Formu održavam trenirajući invidualno i vidjet ćemo šta će biti u narednom periodu", kazao je Puzigaća za SportSport.ba.

Upitali smo Puzigaću i koliko ima istine u špekulacijama da će se vratiti u Borac.

"To sam pročitao u medijima i stvarno, za sada, nema ništa konkretno u svemu tome. Šta će donijeti vrijeme, stvarno ne znam", riječi su Puzigaće. 

Podsjećamo, Puzigaća je u redove Voždovca stigao u januaru 2016. godine na preporuku Vladana Grujića i za ovaj klub je odigrao ukupno 11 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi