Lijevi bek Sarajeva

Puzigaća: Zrinjski uz nas ima najbolju ekipu u ligi

Lijevi bek Sarajeva Bojan Puzigaća jedan je od najstandardnijih fudbalera u ekipi Dženana Uščuplića ove sezone.

"Nemam mnogo toga za dodati u odnosu na ono što je šef rekao. Na nama je da odigramo dobru utakmicu. Zrinjski uz nas ima najbolju ekipu u ligi. Očekujem dobru posjetu i dobru utakmicu", rekao je Bojan Puzigaća, lijevi bek Sarajeva.

Utakmica u Lukavici ostavila je traga na ekipi, a po najgorem će je pamtiti Dario Purićkome su nastradali ligamenti koljena.

"Poslije utakmice sa Slavijom neki igrači su se žalili na lakše povrede i udarce. Purić se teško povrijedio, a danas je operisan i svi mu želimo brz i uspješan oporavak. Mi smo se potrudili da se što bolje oporavimo za duel sa Zrijnskim nakon susreta u Lukavici. Zrinjski dočekujemo spremni", istakao je Puzigaća.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski ima iskusnu ekipu, ne bih im izdvajao dobre i loše strane. Mislim da neće biti problema ako mi odigramo onako kako treba", dodao je fudbaler Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.