Qarabag ima najjeftinije ulaznice u historiji Lige prvaka

Niko ne može da vjeruje

Qarabag ima najjeftinije ulaznice u historiji Lige prvaka

Azerbejdžanska senzacija Qarabag ove jeseni prvi put igra u grupnoj fazi Lige prvaka, a žrijeb im je dodijelio tri rivala protiv kojih se neće dobro provesti - Chelsea, Atletico i Romu.

Da je Qarabag totalni autsajder ove grupe bilo je jasno i nakon žrijebanja, a to se potvrdilo već u prvom kolu u kojem je Chelsea slavio sa 6:0. 

Ipak, u Qarabagu su se potrudili da ih Evropa po nečemu zapamti. Iz ovog kluba su već odredili cijene ulaznica za svoj domaći meč protiv Chelseaja, a svi su bili u nevjerici kada su vidjeli da karta za ona najlošija mjesta na stadionu košta malo manje od jednog eura.

Qarabag će svoje domaće utakmice igrati na Nacionalnom stadionu u Bakuu koji prima 70.000 gledalaca, koji bi trebao ugostiti i finale Lige prvaka naredne sezone, a nema sumnje da će Šehića i društvo na sva tri meča dočekati prepune tribine. Cijene su zaista pristupačne, pa tako će najskuplja ulaznica za meč protiv Chelseaja koštati oko 22 eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmice Lige prvaka, posebno one na kojim nastupaju najveći evropski klubovi, prosječnom navijaču predstavljaju priličan luksuz, ali u dalekom Azerbejdžanu je i to drugačije. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti