Qarabag osigurao 3. pretkolo, Šehić nesavladiv
Foto: EPA

Samtredia nastradala u Azerbejdžanu

Qarabag osigurao 3. pretkolo, Šehić nesavladiv

Ekipa Qarabaga je praktično osigurala plasman u 3. pretkolo Lige prvaka već nakon prve utakmice protiv Samtredije koja je odigrana večeras u Bakuu.

Qarabag našeg Ibrahima Šehića slavio je sa visokih 5:0 i jasno je da će revanš u Gruziji biti samo formalnost.

Domaći su poveli već u 10. minuti golom Izmailova, da bi do odlaska na odmor postigli još dva pogotka. Ndlovu je u 37. i 45. iz penala pogađao za visoku prednost Qarabaga od 3:0.

Pogodaka nije bilo sve do finiša utakmice, a onda je domaći tim preko Guerreira u 83. i Michela u 92. došao do sigurnih 5:0 i riješio pitanje putnika u naredno pretkolo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bh. golman Ibrahim Šehić je svih 90 minuta proveo na golu Qarabaga ali večeras zaista nije imao mnogo posla, s obzirom da je šampion Gruzije samo jednom šutirao u okvir gola domaćina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije