QPR dogovorio saradnju sa Tal Ben Haimom

Kratkoročni ugovor sa Izraelcem

QPR dogovorio saradnju sa Tal Ben Haimom

A. Haznadarević

Posljednjeplasirana momčad engleske Premier lige Queens Park Rangers, pojačala je svoju zadnju liniju sa izraelskim internacionalcem Talom Ben Haimom.

Tridesetogodišnji Izraelac će nositi dres Policajaca do kraja sezone, a glavni zadatak će mu biti da sa svojim iskustvom unese mir u redove QPR-a, koji je do sada primio čak 36 pogodaka.

 

"Tal je veliki profesionalac sa ogromnim iskustvom i siguran sam da će biti veoma koristan cijeloj ekipi. Njegovo ponašanje na treninzima je stvarno prvoklasno, a činjenica da može igrati na bilo kojoj poziciji u odbrani je veliki bonus za nas", rekao je menadžer Harry Redknapp, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Njegova želja je da igra. On ovdje nije zbog novca ili bilo čega drugog. Samo želi da pomogne klubu da se izvuče iz teške situacije", zaključio je menadžer QPR-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.