Juventus želi da vrati Quagliarellu, a on je opet pokazao da je pravi fudbalski romantik

Ostaje u Sampdoriji

Juventus želi da vrati Quagliarellu, a on je opet pokazao da je pravi fudbalski romantik

E. Čaušević

Iskusni italijanski napadač Fabio Quagliarella prethodnih dana nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da se vraća u Juventus.

Ovaj 37-godišnji napadač već duže od četiri godine igra u dresu Sampdorije u koji je stigao iz Torina, te se nalazi u odličnoj formi već nekoliko sezona iako je na zalasku karijere.

Quagliarella je svojevremeno igrao i za Juventus gdje je proveo četiri sezone, a Staru damu napustio je na ljeto 2014. godine. No, prethodnih dana pojavile su se informacije da bi se on mogao vratiti u Juve.

Naime, Stara dama traži napadača koji će biti rezerva i konkurencija Alvaru Morati, a na meti je bio Quagliarella koji ima ugovor sa Sampdorijom do kraja ove sezone.

Međutim, on je odlučio stati u kraj svim tim špekulacijama i putem Instagrama je poslao poruku da od odlaska iz Sampdorije nema niša.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako dajete tako mnogo i nazad dobijete još više, ako svaki put osjećate kako vam srce lupa to predstavlja vezu jaču od bilo čega. To je ono što ja mislim, kako se osjećam i kako igram. Forza Samp", poručio je iskusni napadač.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi