Quaresma naprosto ne zna postići 'normalan' gol

Nova majstorija Portugalca

Quaresma naprosto ne zna postići 'normalan' gol

S. Grebović

Nekada su ga smatrali većim talentom od Cristiana Ronalda, ali Ricardo Quresma će zauvijek ostati upamćen kao jedan od onih fudbalera koji nikada nisu uspjeli da zasijaju u punom sjaju.

U okviru sedmog kola turske Super lige Besiktas je na svojoj Vodafone Areni slavilo sigurnu pobjedu nad Kayserisporom od 2:0, a strijelac drugog pogotka bio je upravo ovaj sjajni Portugalac.

Posljednjih par godina nosi dres Besiktasa i igra više nego dobro u Istanbulu, a večeras je došao do novog gola i to na sebi svojstven način.

U 71. minuti susreta lopta se odbila do njega, nakon što je Adem Ljajić pogodio stativu gola Kayserija, Quaresma ju je prihvatio, pa protivničkog igrača 'cimnuo' prvo lijevo pa desno da bi odlučio da izvede popularnu 'trivelu' i da na taj način sjajno pogodi u sami ugao gola gostiju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

redbull
Uvijek ce mi biti zao sto nije napravio jos vecu karijeru.
10 0
daca
klasa je uvijek bio,što j
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi