"Ako Totti želi igrati naredne godine tako će i biti"

Luciano Spalletti kratko i jasno

"Ako Totti želi igrati naredne godine tako će i biti"

Endin Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, još uvijek nije odlučio da li će na kraju sezone produžiti ugovor ili će okačiti kopačke o klin.

Totti je prošlog ljeta potpisao novi jednogodišnji ugovor s Romom iako se špekulisalo da će u penziju. Međutim, ove sezone legenda Vučice igra dosta manje, ali postoji velika mogućnost da ćemo ga na fudbalskoj sceni gledati i naredne sezone.

Trener Rome, Luciano Spalletti, izjavio je da će 40-godišnjem Tottiju biti ponuđen novi ugovor, te da je sve do njega da li on želi igrati i naredne sezone. Iako i Spallettiju ističe ugovor na kraju sezone on je poručio da je Totti na prvom mjestu.

"Ovako stvari stoje, ako Totti bude želio igrati naredne sezone tako će i biti. On još uvijek nije odlučio, a šta će se desiti saznat ćemo tek na ljeto. Ne treba stvarati pritisak zbog toga, Totti će jednog dana morati u penziju, ali nadam se ne ovog ljeta", rekao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, trener Rome poručio je da će on produžiti svoj ugovor ukoliko Roma izbori direktan plasman u Ligu prvaka, ali ako završe na petoj poziciji bit će primoran da na kraju sezone napusti Olimpico.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi