"Atletico se mora posebno paziti Džeke"
EPA

Izjava iskusnog Godina prije utakmice

"Atletico se mora posebno paziti Džeke"

E. Ganibegović

Roma će danas od 20:45 odigrati svoju prvu utakmicu u grupi Lige prvaka, gdje će na svom terenu dočekati Atletico Madrid.

Prije večerašnje utakmice oglasio se iskusni defanzivac Atletica koji kaže da njegova ekipa mora posebno voditi računa o Edinu Džeki, koji se dobro snalazi u zraku i postiže mnogo pogodaka glavom, a to je prema njemu najveći problem Jorgandžija ove sezone. 

"Riječ je o utakmici u koju ulazimo sa velikim entuzijazmom, jer se radi o teškom protivniku koji ima namjeru da napravi pravi rezultat", rekao je defanzivac, a zatim dodao:

"Ovo je komplicirana skupina u kojoj svatko može proći, međutim mi pozitivno razmišljamo i želimo da dođemo do što boljeg rezultata."

"Želimo osvojiti Ligu prvaka. Ovo je početak dugog puta, a naš cilj je da ostvarimo taj san."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Džeko? Na početku sezone smo primili mnogo golova u zraku. Džeko je fizički veoma jak, ali ne radi se samo o njemu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi