"Bacili su ogroman novac, a nisu doveli dobrog igrača"

Roy Keane o Unitedu

"Bacili su ogroman novac, a nisu doveli dobrog igrača"

Midhat Šljivak

Legenda Manchester Uniteda Roy Keane ogorčen je nakon ispadanja Crvenih đavola iz Lige prvaka.

Porazom od Wolfsburga od 3:2, United se oprostio od najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, a Keane je dao komentar na ispadanje svog nekadašnjeg tima.

"Ne želite da idete ulicama Manchestera i da ljudi koji vas gledaju smatraju kako niste dovoljno dobri, da vas smatraju lošim, jer igrate u timu koji je na papiru bio favorit, a nije prošao dalje", rekao je Keane, te je dodao:

"Ovo je katastrofa. United ima dobre igrače, ali mislim da nisu dovoljno dobri za ovaj klub. Nedostaje im pravi kvalitet. Rukovodstvo je doslovno bacilo veliki novac, a nisu doveli dobrog igrača", rekao je Keane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tim s Old Trafforda će se naći u bubnju prilikom izvlačenja parova Evropske lige.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.