"Balotelli možda više neće kročiti na teren"
FOTO: EPA

Razočarao trenera Mihajlovića

"Balotelli možda više neće kročiti na teren"

Mario Balotelli će definitivno u ljetnom prijelaznom roku napustiti Milan.

Ovaj kontroverzni italijanski napadač nije uspio opravdati povjerenje trenera Milana i na osnovu izjave Siniše Mihajlovića dalo se naslutiti da je u nedjelju možda odigrao i svoju posljednju utakmicu za Rossonere. 

"Morali smo pobijediti Genou i to smo i napravili, ali trebali smo zabiti i treći pogodak", kazao je Siniša Mihajlović za Mediaset Premium, dodavši:

"I ja sam kriv za to, oni koji se ne žrtvuju za tim sve do 94. minute neće više ni kročiti na teren. Ne pričam samo o Balotelliju, bila su još takva dvojica ili trojica kao što je on, znaju oni dobro o kome pričam."

Balotelli je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A odigrao samo 327 minute u dresu Milana i pritom postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi