"BBC" večeras debituje u Ligi prvaka, mogu li nastaviti niz?

Večeras će Madriađni na iskušenja staviti odbarnu Stare dame

"BBC" večeras debituje u Ligi prvaka, mogu li nastaviti niz?

Čini se da je fudbalska Evropa nakon Napolijevog trojca koji je nosio popularno ime MAGICA, što znači Maradona, Giordano, Careca dobio novi, ovaj put pod nazivom BBC. 

Prije samo deset dana bilo je nemoguće pričati o ovom trojcu kao ubojitom napadačkom oružju jedne ekipe. Međutim danas je situacija mnogo drugačija, trojac Real Madrida se "raspucao", a večeras će pred Realovim napadom da drhti Juventusova odbrana. 

U posljednje dvije utakmice ovaj trojac je postigao deset golova za Madriđane, Ronaldo je pogodio pet puta, Benzema tri, dok je dva gola postigao Bale.

Velšanin je u dvije utakmice skupio i četiri asistencije. Naravno riječ je o Baleu, Benzemi i Cristianu Ronaldu. BBC tako danas nije samo medijski div sa Otoka nego i jedan od najubojitijih napada na svijetu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.