Utakmica na treningu

"Bijeli" Zmajevi prejaki za "roze", bomba Medunjanina

Centralni dio treninga fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine koji je održan na stadionu Grbavica bila je utakmica između "bijelih" i "rozih".

Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.

"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo.

Nedavno penzionisani Zvjezdan Misimović je pokazao da njegove lopte još uvijek imaju oči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.