Trening Zmajeva u Dolini Ćupova

Baždarević ponovo na travnjaku Grbavice, ali kao selektor

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine održala je svoj treći trening u sklopu priprema za kvalifikacioni susret s Izraelom u Zenici 12. juna.

Izabranici Mehmeda Baždarevića danas su trenirali na glavnom terenu stadiona Grbavica, nakon što su jutros odradili futing na Vrelu Bosne.

Za selektora naše najbolje fudbalske selekcije ovo je bio svojevrsni povratak na Grbavici, i to ne na njene tribine već na njen travnjak. 

Baždarevića u Dolini Ćupova pamte kao jednog od najboljih fudbalera, a popularni Meša bio je kapiten jedne od najboljih generacija kluba s Grbavice koja je 1984. godine igrala polufinale Kupa UEFA.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

O njegovim igračkim kvalitetima priča se i dan danas, no selektoru Zmajeva sada je u mislima samo utakmica s Izraelom koja je za nas biti ili ne biti. 

Prije nego su njegovi izabranici istrčali na travnjak Grbavice Baždarević je sa svojim saradnicima detaljno razradio plan današnjeg treninga. Pogledajte kako je to izgledalo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.