"Čestitam igračima na velikoj borbenosti"

Remi Radnika i Zrinjskog

"Čestitam igračima na velikoj borbenosti"

M. Jakovljević

U derbiju 12. kola Premijer lige BiH Radnik i Zrinjski su odigrali neriješeno (1:1).

Bilbija je goste iz Mostara doveo u vodstvo već u drugom minutu, a bod Bijeljincima donio je Martinović u posljednjem minutu meča.

"Ako sagledamo sve okolnosti sa ove utakmice onda moramo biti zadovoljni i bodom. Znali smo kvalitete Zrinjskog, jer to je najbolja ekipa u ligi. To su dokazali i danas. Gol koji smo primili na startu nije nas demoralisao. U nastavku smo se borili ravnopravno i stvorili neke prilike. Gosti su bili nadmoćniji, kontrolisali su igru. Pravda je zadovoljena u samom finišu, izvanrednim šutem Martinovića. Čestitke igračima za upornost i angažovanost. Najvažnije od svega je da ostajemo u gornjem dijelu tabele", rekao je pomoćni trener Radnika Jovo Borković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 12 odigranih utakmica Zrinjski zauzima prvo mjesto na tabeli sa 27 bodova, dok je Radnik trenutno trećeplasiran sa 19 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi