"Chelsea će Kramarića iskoristiti kao lijep poklon Vitesseu"

Zdravko Mamić u svom stilu

"Chelsea će Kramarića iskoristiti kao lijep poklon Vitesseu"

Alfa i omega zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić razočaran je opcijom da Andrej Kramarić potpiše za Chelsea.

Po riječima prvog čovjeka Modrih, Kramarićev odlazak u Chelsea bio bi "samoubistvo".

"Upoznat sam sa ponudom Chelseaja za Kramarića i ne želim da se taj transfer dogodi. Zašto? Chelsea će Kramarića iskoristiti kao lijep poklon nekom sportskom prijatelju, recimo Vitesseu u koji odlaze fudbaleri koji u Londonu nemaju mjesta. Budite sigurni da Kramarić ne zanima Abramoviča kao igrač za Chelsea, već za druge", iskren je bio Mamić koji je otkrio još jednu vrijednu informaciju.

"Službena ponuda Chelseaja je takva da bi Rijeci pripalo samo 1.5 miliona eura plus još dva miliona kroz kojekakve bonuse. Oni se nikada neće dogoditi, tako da to zaboravite. Ukoliko se zaista dogodi da Andrej ode u Chelsea, to će biti veliki udarac i za Rijeku i za hrvatski fudbal", rekao je Mamić za hrvatske medije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti