"Da, rekao sam Pogbi da ide u Manchester United"
Foto: EPA

Evra za engleske medije

"Da, rekao sam Pogbi da ide u Manchester United"

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba prošlog ljeta odlučio je napustiti Juventus, te je za nevjerovatnih 105 miliona eura potpisa za Manchester United.

Njegov dojučerašnji saigrač iz Juventusa, Patrice Evra, otkrio je u razgovoru za engleske medije da je savjetovao Pogbu da se ponovo vrati u Manchester United. Odlazak Pogbe na Old Trafford je najskuplji transfer u historiji fudbala.

"Rekao sam mu ako želi da napusti Juventus onda treba da ide u Manchester United. Juve je veliki klub i ne bi pogriješio da je ostao, ali drago mi je što se vratio na Old Trafford. Siguran sam da će pokazati koliko vrijedi u Unitedu", rekao je Evra, te dodao:

"Pogba je meni kao brat i uvijek mu želim sve najbolje. Ubio bih ljude koji žele da mu naude ili da ga iskoriste za nešto loše jer on zaista ima dobro srce. Samo se nadam da ga kritike neće pogađati jer u Engleskoj znaju biti dosta brutalni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi