"Da smo u grupi u kojoj su Bosanci već bi bili na SP"

Predsjednik FSRS, Tomislav Karadžić o kvalifikacijama

"Da smo u grupi u kojoj su Bosanci već bi bili na SP"

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić je danas istakao kako  smatra da svoj posao obavlja jako dobro te je još jednom javno podržao selektora svog nacionalnog tima, Sinišu Mihajlovića.

Posebno zanimljiva je između ostalog bila Karadžićeva izjava o kvalifikacionoj grupi G u kojoj se nalazi naša reprezentacija.

 

Naime, Karadžić je istakao kako bi njegovi Orlovi odavno osigurali plasman na SP da su u grupi u kojoj se nalazi Bosna i Hercegovina.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Znali smo da imamo tešku grupu, a realno dve reprezentacije su bolje od nas i naravno da "bol bolujemo i tugu krijemo", jer nismo na SP. Slažem se da smo mogli bolje da odigramo u Zagrebu, ali isto tako tvrdim da smo bili u grupi u kojoj su Bosanci, već sada bismo izborili plasman na SP. Podsećam cilj je bio da odemo ne jedno od dva velika takmičenja i ubeđen sam da ćemo igrati na EP u Francuskoj", kazao je Karadžić novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.