"Dolazak u United mi je najgori trenutak u životu"

Nani se kaje

"Dolazak u United mi je najgori trenutak u životu"

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Luis Nani tvrdi kako mu je potpis za Manchester United najgori trenutak u karijeri.

Portugalac je 2007. godine stigao na Old Trafford kao veliko pojačanje iz lisabonskog Sportinga, ali se u osam godina nije naigrao na Old Traffordu.

Priliku je dobijao s klupe, ali je ipak skupio 240 nastupa uz 40 postignutih pogodaka. Ipak, žali što je došao na Teatar snova.

"Trebao je to biti najljepši trenutak u životu, ali se pretvorio u najgori.  Kada potpišete takav ugovor, vjerujete da će ljudi stati iza vas i da će vas podržati. Međutim, bude drugačije. Potom dođe stres, povrede. To me je sve unazadilo", rekao je Nani za Guardian.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nani je trenutno član Valencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi