"Donnarumma je fenomen kakav se rodi jednom u 40 godina"

Galli mu čestitao rođendan

"Donnarumma je fenomen kakav se rodi jednom u 40 godina"

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma danas slavi 18. rođendan.

Donnarrumma je već dugo vremena na velikoj sceni, a,li tek je sada punoljetan. Priliku da mu čestita rođendan na najbolji mogući način iskoristio je nekadašnji golman Milana Giovanni Galli.

"Donnarrumma je fenomen kakav se rađa jednom u 30 ili 40 godina. Ako bismo gledali samo Italiju, ja bih ga stavio rame uz rame sa Buffonom i Zoffom. Nadam se da može postići ono što su oni postigli", rekao je Galli.

Iako je tek danas napunio 18 godina, Donnarumma je u Seriji A već upisao 55 nastupa što su gotovo dvije kompletne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi