Raiola: Donnarumma u Juventusu? Pitajte njih

Raiola o interesu Juvea

Raiola: Donnarumma u Juventusu? Pitajte njih

Edmir Škorić

Ugledni italijanski nogometni menadžer Mino Raiola ima blago u rukama, a to blago zove se Gianluigi Donnarumma.

U Juventusu su navodno zainteresovani za mladog Donnarummu, kojeg smatraju pravim nasljednikom Gianluigija Buffona, ali Raiola je dao zanimljiv odgovor novinarima.

"Juve hoće Donnarummu? Pitajte nekoga iz Juventusa", kazao je Raiola, kojeg ljuti spoznaja da mladog golmana u posljednje vrijeme dosta kritikuju.

"Zar postoji neko ko može da kritikuje Donnarummu? Ako neko želi da ide, onda će otići, ali kako je moguće da mu neko nešto prigovara? On je skroman momak. Što se tiče njegove budućnosti, Milan će postaviti cijenu, ali jasno je da će ga htjeti mnogi velikani", kazao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma će u najgorem slučaju do kraja sezone braniti na golu Milana, a onda postoji mogućnost da Donnarumma napusti San Siro, naranvo ukoliko dođe prava ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti