"Dovest ćemo samo igrača pravog profila"

Pochettino zadovoljan igračkim kadrom

"Dovest ćemo samo igrača pravog profila"

Trener ekipe Tottenhama Mauricio Pochettino zadovoljan je igračima koje ima i poručuje da će pojačanje dovesti samo ako odluči da je on pravi igrač za tim.

"Zadovoljan sam igračkim kadrom. Naše četvrto mjesto nakon 19. kola pokazuje da smo na pravom putu", rekao je Pochettino. 

Tottenham se trenutno nalazi na samo četiri boda udaljen od lidera ta tabeli, a to su ekipe Arsenala i Leicestera. Nakon 19. odigranih mečeva imaju samo dva poraza i uz Leicester su najbolji u ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako budemo dovodili pojačanja, prvo ćemo obro razmisliti da li je to nešto što klubu treba u ovom trenutku. Naše pojačanje će biti samo igrač vrhunskih kvaliteta", zaključio je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.