"Džeko bi radije u klub kao što je Juventus ili Atletico"

Irfan Redžepagić, menadžer kapitena BiH:

"Džeko bi radije u klub kao što je Juventus ili Atletico"

Špekulacija je bilo mnogo o tome hoće li Edin Džeko ostati ili otići iz Manchester Cityja. Fenerbahçe je bio itekako zainteresovan za usluge kapitena i napadača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali na kraju nije došlo do realizacije transfera.

Zašto nije, vjerovatno će vam biti jasnije nakon što pročitate izjavu koju je italijanskim medijima dao zastupnik Edina Džeke, Irfan Redžepagić.

"Mi nismo dobili nikakvu ponudu od Fenerbahçe", kratko je kazao Redžepagić, te dodao:

"Prošle godine Galatasaray na čelu sa Robertom Mancinijem se raspitivao o mogućnosti posudbe, ali ni to nije prošlo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

O budućnosti svog klijenta, Redžepagić kaže:

"Džeko ima 28 godina i on želi igrati za najprestižnije klubove u Evropi. Ukoliko bi i napustio Manchester City, radije bi prešao u veliki klub kao što su Juventus ili Atletico Madrid".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.