"Edin Višća jednostavno nije na prodaju"

Potpredsjednik Basaksehira poručio

"Edin Višća jednostavno nije na prodaju"

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Višća već sedmicama se nalazi u centru pažnje turske javnosti zbog špekulacija da će ovog ljeta promijeniti klub.

Višća iza sebe ima sjajni sezonu u dresu Basaksehira s kojim je bio viceprvak Turske. Bh. reprezentativac se povezivao s mnogim klubovima, a prije nekoliko dana objavljeno je da će Višća gotovo sigurno svoju karijeru nastaviti u dresu Trabzonspora.

Međutim, oglasio se i potpredsjednik Basaksehira, Mustafa Saral, koji je izjavio da bh. reprezentativac neće napustiti ovaj klub jer nije na prodaju. Saral je poručio da bh. fudbaler ima ugovor s ovim klubom, te da Basaksehir trenutno nije zainteresovan da proda Višću.

"Nemamo namjeru da prodamo Višću, on jednostavno nije na prodaju. Razgovarali smo sa Trabzonsporom i rekli im isto to. Višća će ostati u našem klubu i s Basaksehirom ima ugovor do ljeta 2021. godine", rekao je Saral.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti