Dogovoren transfer Edina Višće
Foto: EPA

Seli u Trabzonspor

Dogovoren transfer Edina Višće

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Višća postaće novi član Trabzonspora.

Kako navode turski mediji, Bašakšehir i Trabzonspor dogovorili su danas transfer za bh. fudbalera i on će u narednim danima zvanično potpisati ugovor s timom iz Trabzona.

Ovaj tim će za 27-godišnjeg Višću ekipi Bašakšehira isplatiti 3,5 miliona eura, a put Istanbula će pored novca i fudbaler Yusuf Erdogan, kao dio ovog transfera.

Očekuje se da u narednim satima Trabzonspor službeno potvrdi transfer, a Višća će zaigrati u timu koji ima ogromne ambicije za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije bh. fudbalera u klub su stigli Zlatko Junuzović i Juraj Kucka i sigurno je da Trabzon naredne sezone neće biti samo prolaznik u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi