"Evropska liga je samo hrpa gov*na"

Gabi nije oduševljen

"Evropska liga je samo hrpa gov*na"

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su na domaćem terenu remizirali protiv Qarabaga (1:1) u 4. kolu grupne faze Lige prvaka.

Atletico Madrid je šokirao još jednom svoje navijače jer je uspio u dva navrata u 14 dana da remizira protiv Qarabaga koji je autsajder u ovoj grupi. To je iskoristila Roma koja se primakla na korak do nokaut faze u kojoj ćemo prema svemu sudeći iz ove grupe gledati još i Chelsea.

Izabranicima Diega Simeonea potrebno je pravo čudo da se na kraju domognu mjesta koje vodi u naredni krug ovog takmičenja i kako sada stvari stoje na proljeće ćemo ih gledati u Evropskoj ligi. Time baš i nije oduševljen kapiten Atletico Madrida Gabi.

"Sada samo mogu da kažem da je Evropska liga hrpa gov*na iako mi je u karijeri dala mnogo radosti. Ono što me najviše boli jeste što sada nemamo ništa u svojim rukama. O nama odlučuju Roma i Chelsea, a na nama je da učinimo sve da slavimo protiv tih ekipa u posljednja dva kola. Ne znam, niko nije očekivao da će se ovo desiti", rekao je Gabi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi