Simeone ponovo pohvalio Šehića
Foto: EPA

Trener Atletica nije razočaran

Simeone ponovo pohvalio Šehića

Atletico Madrid je sinoć iznenađujuće remizirao sa Qarabagom (1:1) na svom terenu, a najzaslužniji za to što španski tim nije slavio pobjedu koja se očekivala je naš Ibrahim Šehić.

Drugi golman reprezentacije BiH je svojim intervencijama izluđivao domaće fudbalere, koji su propustili ogroman broj šansi i na kraju ostali bez pobjede.

Trener Atletica Diego Simeone nakon utakmice nije želio kritikovati svoje igrače, a stiče se dojam da nije bio ni pretjerano nezadovoljan.

"Odigrali smo onako kako smo trebali, ne mogu nikome zamjeriti. Uradili smo sve, ali nije nam bilo suđeno da pobijedimo. Qarabag je odigrao sjajnu utakmicu, njihov golman pogotovo", rekao je Simeone, koji je i nakon prve utakmice ova dva tima u Azerbejdžanu (0:0) posebno istakao bivšeg golmana Željezničara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Argentinac na klupi Jorgandžija je dodao i to da situacija još uvijek nije izgubljena za Atletico, iako je teško vjerovati da ovaj klub u preostala dva kola može da se 'ugura' na jednu od prve dvije pozicije i izbori plasman u knock-out fazu Lige prvaka.

Atletico nakon četiri kola ima samo tri boda, Roma ima osam a Chelsea sedam i sve su prilike da će Simeone i društvo dobro zapamtiti Šehića i Qarabag koji mu je u dvomeču 'oteo' četiri vjerovatno unaprijed upisana boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi