"Fudbal u Srbiji je na apartima za disanje"

U Vojvodini ogorčeni

"Fudbal u Srbiji je na apartima za disanje"

FK Vojvodina na nadležne organe u Fudbalskom savezu Srbije da konačno krenu u ''obračun sa svima kojima nije mjesto u srpskom fudbalu'', nakon što su oštećeni u dvoboju sa Partizanom.

Iz Vojvodine upozoravaju da će, ako se ovako nastavi, ''mulj ugušiti'' i sve one koji pokušavaju da na sportski i regularan način dođu do rezultata, pišu Sportske.net.

 

Naglašava se da se posljedice svega što se dešava u fudbalu u Srbiji vide u rezultatima klubova u Evropi, gdje, kako kažu, ''nema   Veselinovića i Grujića...''.

 

''Želeći prevashodno dobrobit fudbalu u Srbiji, FK "Vojvodina" upućuje već ko zna koji po redu apel svim organima fudbalske organizacije da hitno počne detaljan obračun sa svima kojima nije mjesto u fudbalu.

 

Posljednji povod su događanja na utakmici Partizan - Vojvodina gdje je svakom istinskom ljubitelju sporta jasno da je fudbal dotakao dno i da će mulj ugušiti i one koji pokušavaju da igraju sportski i pošteno, dajući doprinos vraćanju povjerenja u fudbal.

 

Fudbal u Srbiji je davno na aparatima za disanje. Spasa mu sa ovim ljudima nema. Ostaje samo da jednog dana neko od njih pritisne dugme i ugasi svetlo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Akteri i organizatori scenarija viđenog na utakmici na stadionu Partizana očigledno nisu svjesni da ovakvim ponašanjem i sami tonu u glib iz koga se neće izvući bez obzira na svoju neviđenu drskost i osionost" navodi se, između ostalog, u saopštenju Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.