"Guardiola je možda loš za karijeru Stonesa"
FOTO: EPA

Tako kaže Glenn Hoddle

"Guardiola je možda loš za karijeru Stonesa"

Engleski reprezentativac John Stones ovog ljeta je stigao u Manchester City iz Evertona. 

Stones je plaćen 50 miliona eura i odmah po dolasku se izborio za mjesto u početnoj postavi, međutim mnogi su mišljenja da pod vodstvom Guardiole ne pokazuje na terenu svoj pravi potencijal.

Tako smatra i bivši engleski selektor Glenn Hoddle.

"Stones je na raskrsnici u karijeri. Možda ima samo 22 godine, ali sada mora da odluči da li će biti neko ko je zaista poseban ili će postati igrač s kojim menadžeri na kraju izgube strpljenje", kazao je Hoddle i potom dodao:

"Možda Guardiola nije ono što mu treba. Djeluje da mu Španac sve oprašta, tako da Stones nikada neće moći da shvati gdje je griješio", zaključio je na kraju nekadašnji selektor engleske reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi