Toureov agent: Za šta da se izvinim Guardioli?
FOTO: EPA

Oglasio se Seluk

Toureov agent: Za šta da se izvinim Guardioli?

Dimitri Seluk, agent koji se brine o karijeri Yaye Tourea, nema namjeru da pruži ruku pomirenja Pepu Guardioli. 

Javno, kad god je stigao, Seluk je blatio trenera Manchester Cityja i to je itekako koštalo Tourea statusa u prvom timu. Ove sezone fudbaler iz Obale Slonovače nije odigrao nijednu utakmicu u ligi i u namjeri da izgladi situaciju je uputio izvinjenje, međutim to isto nema namjeru da učini i njegov agent. 

"Želimo mir, ali neću da se izvinim. Za šta? Možda se Toure izvinio za ovo, ali ja ne znam zbog čega. Mislim da on to nije mislio. Želi samo da se pomiri s Guardiolom. Mnogo navijača želi da ga vidi na terenu, a njegov cilj je samo da pomogne Manchester Cityju da bilježi dobre rezultate. Igrač kao on, jedan od najboljih na svijetu, sa velikom platom, ne želi da bude van tima. On mora da igra", izjavio je Seluk. 

Podsjetimo, ove sezone Toure je nastupio samo u utakmici Lige prvaka protiv Steaue. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi