"Hvala ti Vedo što si uvijek bio pravi životni mentor"
reprezentacija.ba

Sead Kolašinac se oprostio od Vedada Ibiševića

"Hvala ti Vedo što si uvijek bio pravi životni mentor"

E. Ganibegović

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac se putem svog Facebook profila oprostio od Vedada Ibiševića, koji je danas potvrdio da više neće nastupati za našu selekciju.

Vedad je u nacionalnom dresu proveo deset godina, a u tom periodu upisao je 74 nastupa i postigao 28 pogodaka.

Jedan od naših najboljih golgetera će posebno ostati upamćen po tome što je svojim golom odveo BiH na Mundijal i kao igrač koji je postigao prvi pogodak za Zmajeve na velikim takmičenjima.

"Reprezentacija BiH na terenu više neće imati velikog fudbalera i čovjeka, a ja velikog prijatelja. Vedo, hvala ti što si mi puno pomogao u mojim prvim danima u reprezentaciji, hvala ti što si mi svojim primjerom kao Bosancu olakšao fudbalski put u Njemačkoj, hvala ti što si uvijek bio pravi životni mentor i hvala ti što si nas odveo na Svjetsko prvenstvo u Brazilu."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Zbog tvojih ljudskih kvaliteta i ogromnog iskustva iskreno se nadam kako ćeš ostati dio našeg tima kroz savjete, razgovore, ideje... Želim ti svu sreću u privatnom i poslovnom životu!", napisao je nogometaš Arsenala. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi