"Ibrahimović je izvan naše lige"

Slaven Bilić ne vjeruje da će Zlatan doći u West Ham

"Ibrahimović je izvan naše lige"

Endin Čaušević

Menadžer West Hama Slaven Bilić izjavio je da ne vjeruje da će Zlatan Ibrahimović na kraju sezone doći u njegovu ekipu.

Prije nekoliko sedmica u engleskim medijima pojavila se informacija da bi Zlatan Ibrahimović svoju karijeru mogao nastaviti u West Hamu. Ibrahimoviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om i sigurno će nakon isteka ugovora napustiti prvaka Francuske.

"Selimo se na novi stadion i stvari za nas idu jako dobro. Što se tiče Zlatana ne vjerujem da će doći u West Hama, on je izvan naše lige. Ako napusti PSG ne znam gdje će nastaviti karijeru, ali jednostavno ne vjerujem da će to biti West Ham", rekao je Bilić.

Ibrahimović je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 31 gol u svim takmičenjima za PSG, te je bio junak u pobjedi protiv Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On ima 34 godine, ali ne djeluje tako. Na Stamford Brigeu je odigrao utakmicu kao da ima 21 godinu", dodao je menadžer West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi