West Ham sprema senzacionalan transfer?

Ciljaju na fudbalera Arsenala

West Ham sprema senzacionalan transfer?

Čelnici West Hama su za ljetni prelazni rok spremili senzacionalan transfer koji bi iznenadio sve na Otoku.

Naime, na meti ovog kluba nalazi se Theo Walcott, fudbaler rivalskog Arsenala, za koga su na Upton Parku spremili čak 26 miliona funti.

Reprezentativac Engleske je ove sezone odigrao 33 utakmice za Arsenal, ali je većinom ulazio sa klupe za rezervne igrače.

Više informacija o West Hamovom interesovanju za Thea Walcotta za sada nema, ali bi svakako njegov prelazak u redove gradskog rivala bio pravo iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham igra jednu od svojih najboljih sezona u historiji i u realnoj je borbi za plasman u Ligu prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi