"Igrači Leicestera su kao hodajući mrtvaci"
Foto: EPA

Chris Coleman o igračima Leicestera

"Igrači Leicestera su kao hodajući mrtvaci"

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Velsa Chris Coleman na zanimljiv je način komentarisao igre engleskog prvaka Leicestera ove sezone.

Lisice su prošle godine šokirale kompletan svijet. Tim Claudija Ranierija je osvojio prvi naslov prvaka u povijesti kluba, ali ove sezone im predstoji teška borba za opstanak.

Velški menadžer Chris Coleman je dao zanimljiv opis situacije koja se dešava na King Power stadionu.

"Žao mi je Leicestera. Nedostaje im samopouzdanja i na terenu izgledaju kao hodajući mrtvaci. Jednostavno im je nestalo samopouzdanje koje su imali prošle godine", rekao je Coleman, te je dodao:

"Sve što ih je napravilo šampionima u prošloj sezoni sada mora izaći na površinu ako hoće ostati u ligi. Ako to pronađu, izvući će se", smatra Coleman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je za sada samo bod iznad opasne zone. Trenutno su na 17. mjestu sa 21 bodom, jednim više od Hulla koji je uz Crystal Palace i Sunderland u zoni ispadanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti