"Igraš kao cura koja nikad nije šutnula loptu"

Lukaku otkrio neke stvario o Raioli

"Igraš kao cura koja nikad nije šutnula loptu"

S. Bošković

Fudbaler Evertona Romelu Lukaku otkrio je kako ga je njegov agent, Mino Raiola, preporodio. 

Sjajnog napadača Evertona 2014. godine prvobitno je zastupao Christophe Hentoray, a nakon Christopha zastupa ga Mino Raiola. 

Lukaku je otkrio da mu je Raiola, koji zastupa Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbu i mnogo druge, uputio dosta teške riječi. 

"Kad sam došao u Everton nisam bio u dobroj formi. Raiola mi je rekao kako stvari stoje i bio je oštar. Rekao mi je: 'Igraš kao žena. Igraš kao cura koja nikad nije šutnula loptu'. Uporedio me s Ibrahimović i rekao je da nikad neću biti vrhunski igrač kao on ako nastavim igrati ovako loše", izjavio je Lukaku, te je još dodao:

"Povrijedio je mene i moj ponos, ali sad sam postao dobar zahvaljujući njemu. Imam veoma dobar odnos s njim", zaključio je napadač Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Romelu Lukaku jedan je od najboljih napadača u engleskoj Premier ligi i najbolji je fudbaler Evertona. Ove sezone je u 18 odigranih ligaških utakmica postigao 13 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.