"Imao sam puno sreće, nisam se ovome nadao"

Elvis Bibić, vezista Metalleghea za SportSport.ba

"Imao sam puno sreće, nisam se ovome nadao"

S. Mlaćo

Subotnji derbi začelja 12.kola BH Telecom Premijer lige između Metalleghea i Čelika (1:1), pored dva pogotka  i ne baš kvalitetnog nogometa, obilježila je i povreda veziste tima iz Jajca Elvisa Bibića koji je nakon jednog duela u posljednjim minutama susreta kolima Hitne pomoć prebačen u travničku bolnicu.

Iako prve informacije nisu obećavale, Bibić je za SportSport.ba potvrdio da je ipak optimista, ali da će više o povredi biti poznato u narednim danima.

"Nisam se mogao nadati ovome iskreno, ispalo je bolje nego što sam mislio. Došao sam kući pa ću ići ovdje na pregled. Uglavnom ništa nije slomljeno kao što su svi mislili, a i ja u tom trenutku. Doktor u Travniku mi je rekao da sam nagnječio ligamente i hvala Bogu imao sam puno sreće. Za dan –dva ću znati kolika mi pauza slijedi", kazao je Bibić za naš portal.

Ovaj vezista je ove sezone u Premijer ligi upisao 678 minuta, a dva puta se upisao u listu strijelaca. Prije Metalleghea nastupao je za Bosnu Sarajevo, Zrinjski, Gošk iz Gabele i Olimpic. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi