"Inzaghi ide stopama Contea"

Bivši igrač Juventusa tvrdi

"Inzaghi ide stopama Contea"

Antonio Conte trenutno se smatra jednim od najboljih menadžera na svijetu. Bivši igrač Juventusa svoju menadžersku karijeru počeo je u nižim ligama, a reputaciju je stekao pobjedama i trofejima u Juventusu i Chelseaju.

Bivši Juventus obrambeni igrač Paolo De Ceglie dobro poznaje Contea iz perioda kada je dvojac osvojio titulu Serie A 2011/12, a pred utakmicu s Lazijom iskoristio je priliku da pohvali trenera Simonea Inzaghija.

De Ceglie, čiji je ugovor sa Starom ženom istekao u junu, razgovarao je s reporterima Laziopressa o nadolazećoj utakmici.

"Juventus je najbolji klub u Italiji i oni su favoriti u subotu. Lazio je, međutim, prijeteća ekipa i Lazio može pobijediti što su pokazali u finalu Superkupa ".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam lično Simonea Inzaghija, ali kontinuirano dokazuje da je dobar menadžer. On je sličan Conteu jer uspijeva dati svojim igračima pravi mentalitet, stvarno mi se sviđa. Lazio bi trebao paziti na Alexa Sandra, on je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. "

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi