"Iskreno, više bih volio da dovedemo Neymara nego Messija"

Iako igraju na istoj poziciji...

"Iskreno, više bih volio da dovedemo Neymara nego Messija"

Brazilski fudbaler Lucas Moura dao je interesantan intervju za francuske medije u kojem je komentarisao potencijalna pojačanja PSG-a, pa je tako maštao i šta bi bilo kada bi na Park prinčeva stigle najveće zvijezde Barcelone.

"Bilo lijepo ugostiti Messija u Parisu, zašto da ne. Ali, iskreno, kada bih ja birao, više bih volio da dovedemo Neymara", rekao je Moura, te nastavio:

"Znam da Neymar igra na istoj poziciji kao ja, ali to mi ne bi smetalo. Neymarov dolazak bi bio sjajna stvar kako za PSG, tako i za mene".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG igra svoju najbolju sezonu u 'novoj eri' i već je matematički osvojio titulu u Franuskoj, a Lucas Moura je u svim takmičenjima odigrao 44 utakmice uz 10 postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi